Sfoglia per AUTORE
BIOLETTI L
Collezione ASL Torino 3
Items : 6
Gluten-free meals in public catering. in Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita / Ann Ig. 2021 Jan-Feb;33(1):3-9. doi: 10.7416/ai.2021.2403.
2021
ASL Città di Torino
ASL Torino 3
ASL Città di Torino
ASL Torino 3
Vietti F; Strumia C; Marzullo A; Fransos L; Leggio K; Emma L; Teriaca MJ; Ropolo S; Ferrero BM; Magistroni P; Bioletti L; Paltrinieri G;
2021
ASL Torino 3
ASL Torino 3
Bioletti L; Lo Bartolo D; Aloisi A;
Celiac disease and school food service in Piedmont Region: Evaluation of gluten-free meal. in Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita / Ann Ig. 2016 Mar-Apr;28(2):145-57. doi: 10.7416/ai.2016.2093.
2016
ASL Torino 3
ASL Torino 3
Bioletti L; Capuano MT; Vietti F; Cesari L; Emma L; Leggio K; Fransos L; Marzullo A; Ropolo S; Strumia C;
Food supplements: survey of the ASL TO3. in Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita / Ann Ig. 2014 Jan-Feb;26(1):76-88. doi: 10.7416/ai.2014.1960.
2014
ASL Torino 3
ASL Torino 3
Valfrè R; Bioletti L; Spagna S; Rolle M; Zucaro D; Vietti F; Laurenti P;
Keep an eye on portion's size in school lunches to prevent obesity: A project of the Piedmont Regional Department of Health in Obesity Reviews
2010
ASL Torino 3
ASL Torino 3
Spagnoli TD; Costa A; Lo Bartolo D; Bioletti L; Caputo M; Magliola R; Audenino M; Cesari L;
“Target snack” in children and teenagers: A project of the piedmont region in Italy in International Journal of Pediatric Obesity
2010
ASL Torino 3
ASL Torino 3
Spagnoli TD; Lo Bartolo D; Bioletti L; Santolli S; Berruti R; Croce M; Maimone P; Caputo M; Magliola R; Audenino M; Cesari L;


