Sfoglia per RIVISTA
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL (OTTAWA, ONT.)
Collezione AO Ordine Mauriziano

  

Items : 2

Thermal processing of insect allergens and IgE cross-recognition in Italian patients allergic to shrimp, house dust mite and mealworm. in Food research international (Ottawa, Ont.) / Food Res Int. 2021 Oct;148:110567. doi: 10.1016/j.foodres.2021.110567. Epub 2021 Jun 30.

2021
AO Ordine Mauriziano

Rolla G; Giuffrida MG; Marengo E; Manfredi M; Marchese C; Giorgis V; Romito A; Brussino L; Nebbia S; Cirrincione S; Lamberti C; Cavallarin L;

2017
AO Ordine Mauriziano
AOU Città della Salute di Torino

Cassader M; Bertolino M; Ciccone G; Evangelista A; Lezo A; Demagistris A; Ponzo V; Choc A; Seletto M; Gambino R; Bo S;